Szabó & Garai
Faipari Munkák

06 70 408 4573

06 20 886 2520
szaboesgarai@gmail.com

Garai Árpád & Szabó Tamás asztalos mester

Több, mint 10 év szakmai tapasztalattal

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk

HÁROM FŐS MŰHELY TAPASZTALT CSAPATTAL

Jelenleg saját jól felszeret asztalos műhelyünkben 3 fő magas szakmai tudással rendelkező asztalos kollégámmal valósítjuk meg megrendelőink elképzeléseit. A külső belső nyílászároktól, a teljes belső bútorzat készítéséig, hagyományos kivitelezéstől a modern dizájn bútorokig. Külön figyelmet fordítunk szakmai tudásunk továbbadására.

SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK

Bútorok, egyedi lakberendezési és belsőépítészeti, épületasztalos elképzelések megvalósításához állok rendelkezésére!
Ha álmaink otthonáról van szó, akkor gyakran kerülnek szóba olyan igények, melyeket a szaküzletekben kapható berendezésekkel nem lehet kielégíteni. Méretbeli hiányosságok, vagy egyéni elképzelések kapcsán a legjobb választás a személyre szabott megoldásokat kínáló asztalos munka. Mivel azonban az ajtók, ablakok, konyhabútorok, beltéri lépcsők, vagy a hálószobában elhelyezésre kerülő berendezések olyan részei otthonunknak, amelyeket hosszú éveken keresztül szeretnénk kifogástalan állapotban tudni, így korántsem mindegy, hogy milyen minőségben kerülnek ezek kivitelezésre.

ÖTLETTŐL A BEÉPÍTÉSIG

Munkáink során gyakran tapasztalom, hogy megrendelőimnek bár van egyfajta elképzelése arról, milyen megjelenéssel és funkcióval bíró bútorra, belsőépítészeti megoldásra lenne szükségük, de konkrétan nem tudják, milyen kialakítás felelne meg leginkább számukra. Ilyenkor jön képbe az a több mint 10 éves asztalos gyakorlat, aminek köszönhetően egy asztalos szemével tudunk közelíteni egy-egy feladathoz. A tervezéstől a kivitelezésen át a beépítésig tudásunk legjavával igyekszünk megrendelők igényeit szolgálni. Akár többféle megoldási javaslattal is szolgálunk, melyek közül kiválaszthatja érdeklődőként, hogy melyik nyerné el leginkább tetszését.

MINŐSÉGI ANYAGOK A TARTÓS, IGÉNYES EREDMÉNY ÉRDEKÉBEN

A fa élő anyag, és ez mind a megmunkálás, mint a későbbi használat során megmutatkozik. Mint ilyen, megköveteli a különleges bánásmódot, odafigyelést, és természetesen a minőségmegőrzést. Legyen szó lépcsőfeljáróról, egyedi méretű konyhabútorról, vagy a nappaliban helyet kapó bútordarabokról, nem mindegy, milyen alapanyagot választunk mindezek elkészítéséhez, mint ahogy a megfelelő felületkezelésnek is fontos szerep jut. Az általunk használt és készített anyagok kiállják az idő próbáját, és minden nap igényes, színvonalas megjelenéssel varázsolják majd el otthonában.

EGYEDI IGÉNYEK SZERINT

A legtöbb otthonban akadnak olyan sarkalatos pontok, melyeknél bizony nélkülözhetetlenek az egyedi méretre készült bútorok. Az ilyen kialakítás során nem csak a precizitásra célszerű figyelni, hanem arra is, hogy az elkészültek harmonizáljanak színben és stílusban a lakás többi berendezési tárgyával. A helyszíni felmérés során végzett pontos méretvételt követően mind az anyagválasztás, mind a felületi kialakítás során megrendelőinkkel közösen döntünk arról, milyen megoldás felelne meg leginkább számukra. A hagyományos bútoroktól kezdve az egyéni, speciális elképzeléseket is gyorsan és garantáltan igényesen valósítjuk meg.

FUNKCIÓ ÉS ESZTÉTIKUM

Az asztalos  tevékenység felé ma már nem csak az a követelmény, hogy elérhető áron dolgozzon, és minőségi végeredményt adjon ki a kezéből. Sokszor olyan szempontokon is múlik a megrendelők elégedettsége, melyekről elsőre nem is hinnénk. Az előzetes felmérés és megbeszélések alkalmával hasznos, ha szakemberként tisztában vagyunk azzal, milyen használati szokások jellemzik a leendő tulajdonost, hiszen ennek ismeretében még inkább személyre tudjuk szabni az adott bútort. A beépítésre kerülő konyhai készülékek száma, mérete, vagy például a fürdőszobában elhelyezni kívántak mennyisége sokat elárul arról milyen végeredményt vár el a megrendelő azon túl, hogy stílusos darabokkal gazdagodjon otthona, minél korrektebb áron. Asztalosokként fontosnak tartjuk, hogy az esztétikailg kifogástalan darabokon felül azok funkciójukat illetően is megfeleljenek a feléjük támasztott követelményeknek.

Asztalos iránt érdeklődve ragadja meg az alkalmat, és vegye fel velünk a kapcsolatot

Időtálló minőségű, igényes kivitelezésű végeredményt garantálunk. Egyedi igényeinek megfelelő, speciális kialakítással és méretbeli megoldásokkal rendelkező bútorokért hívjon bizalommal!
KAPCSOLAT
Szabó Tamás & Garai Árpád asztalos mester